Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta

Seksuaalisuus on läsnä meille kaikille koko elämämme ajan. Se vaikuttaa hyvinvointiin ja terveyteen ja siihen millaisena näemme itsemme. On tärkeää, että voisimme kokea seksuaalisuuden myönteisenä asiana.

Seksuaalineuvontaan on hyvä hakeutua, kun jokin seksuaalisuuteen liittyvä asia mietityttää. Neuvonta voi olla tarpeen monissa elämäntilanteissa. Seksuaalineuvonta on vuorovaikutukseen perustuvaa ammatillista asiakastyötä. Seksuaalineuvonnassa käsitellään turvallisessa ympäristössä seksuaalisuuteen, seksiin, sukupuolisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Aiheena voi olla muun muassa:

  • muutokset seksuaalisessa halussa
  • kiihottumisvaikeudet
  • sukupuoli- ja seksuaali-identiteetti
  • yhdyntäkivut, orgasmivaikeudet
  • suurien elämänmuutoksien, kuten raskauden, vanhemmuuden, eron, sairastumisen, vammautumisen tai muiden menetysten vaikutus seksuaalisuuteen ja seksuaalisiin tarpeisiin
  • parisuhteeseen ja läheisyyteen liittyvät asiat

Kaikista seksuaalisuuteen liittyvistä asioista on lupa puhua ja kysyä. Vastaanotolla keskustellaan luottamuksellisesti asioista, jotka asiakas haluaa tuoda esiin. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikille. Neuvontaan voi tulla yksin tai kumppanin kanssa. Tarvittaessa Sannikainen tarjoaa konsultaatiota esimerkiksi seksuaalikasvatukseen liittyen. Useimmiten neuvontatyöskentelyn kesto on 1-5 kertaa. Neuvonta on keskusteluapua eikä se sisällä fyysistä koskettamista.

Voit varata ajan seksuaalineuvontaan numerosta 050 513 9770 tai jätä soittopyyntö yhteydenottolomakkeella.

Seksuaalineuvonnan vastaanotto on Silmuke Oy:n tiloissa Kauppakatu 40 D, 4. krs, Lappeenranta.

Olet ainutlaatuinen, tule juuri sellaisena kuin olet!