Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus (psyykkinen valmennus / henkinen valmennus) kehittää ja vahvistaa henkisiä voimavaroja, vuorovaikutustaitoja, kasvattaa itsetuntemusta ja tunteiden hallintaa sekä muuttaa epäedullisia toimintamalleja paremmiksi. Valmennus uudistaa omaa sisäistä puhetta ja luo elämästä haluamasi kaltaista esimerkiksi mielikuvaharjoittelun avulla.

Siitä voi saada apua muun muassa elämän muutostilanteisiin, elämän hallintaan, sosiaalisten suhteiden käsittelyyn, stressin hallintaan ja esiintymisjännitykseen. Valmennus sopii kaikenikäisille. Lasten ja nuorten kohdalla valmennus tukee kasvua ja kehitystä. Se auttaa keskittymään ja oppimaan uusia asioita sekä vahvistaa itseluottamusta. Lapsille valmennuksella voi olla apua esimerkiksi pelkotiloihin, jännittämiseen tai erilaisiin kriisitilanteisiin.

Mentaalivalmennus on toimiva myös unelmien toteuttamiseen.

Mentaalivalmennuksen tavoite on auttaa onnistumaan muutoksessa, jonka asiakas haluaa toteuttaa. Valmentajan tehtävä on auttaa asiakasta löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisuja tilanteeseensa sekä tunnistamaan itsessään sellaisia vahvuuksia ja voimavaroja, jotka voivat mahdollistaa muutoksen toteuttamisen.

Mentaalivalmennusta voidaan hyödyntää sekä henkilökohtaisissa, että työelämän haasteissa. Mentaalivalmennus sopii myös urheilijoille. Valtaosa onnistuneesta suorituksesta, niin urheilussa, työmaailmassa kuin elämässä yleensäkin, on mielenhallintaa.

Valmennus on lämminhenkinen ja luottamuksellinen. Se on keskustelua, johon yhdistellään tarpeen mukaan mielikuva- ja rentoutusharjoittelua. Valmennus toteutetaan henkilökohtaisina tapaamisina. Toteutan tilauksesta myös ryhmävalmennusta, asiantuntijaluentoja ja toimin osana valmennustiimiä.

Mentaalivalmennus aloitetaan alkukartoituksella, jossa selvitetään asiakkaan tarpeet. Valmennuskertojen määrä on asiakaskohtainen ja vaihtelee tapauksittain. Kartoitustapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita vielä mihinkään. Urheilijan osalta yhteydenoton voi tehdä itse urheilija tai yhdessä valmentajansa kanssa. Alle 18-vuotiaiden osalta alkukartoituksessa voi olla sovitusti myös huoltajat mukana.

Voit varata ajan numerosta 050 513 9770 tai jätä yhteydenottolomakkeella soittopyyntö.

Löydä mielen voima!