Minä

Sanna

Sanna Niskanen

Olen Sanna Niskanen, äiti kolmelle rakkaalle lapselleni ja puoliso turvalliselle miehelleni. Olen tytär ja isosisko. Olen saanut kunnian olla myös täti seitsemälle ihanalle lapselle.

Olen sosionomi (AMK), seksuaalineuvoja, NLP practitioner, neuropsykiatrinen valmentaja, perhevalmentaja ja rentoutusvalmentaja. Parhaillaan opiskelen työnohjaajaksi. Ennen yrittäjyyttä olen kerännyt työkokemusta lastensuojelutyöstä, vammaistyöstä sekä mielenterveys- ja päihdetyöstä. Olen toiminut myös muodostelmaluisteluvalmentajana. Vuosien aikana olen saanut työskennellä hyvin erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Se on ollut antoisaa ja olen oppinut paljon.

Sannikainen Höyhen Pieni

Sannikainen aloitti toimintansa syksyllä 2019. Yrittäjyys oli ollut haaveena jo pitkään. Päätin kokeilla omia siipiä yrittäjänä, hypätä kohti uusia haasteita ja tehdä haaveista totta. Vastuun ja vapauden tasapaino sekä itseni jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen kiehtovat. Innostus ja motivaatio ovat vieneet nyt uutta polkua pitkin. Halusin luoda itselleni työpaikan, jossa voin käyttää kaikkea elämän varrella kertynyttä osaamista. Tämän myötä pystyn tarjoamaan asiakkailleni hyvän palvelukokonaisuuden. Jokainen ihminen on arvokas ja heidän pitäisi voida kokea olevansa hyväksytty. Työssäni asiakkaita kohdatessa haluan vahvistaa tätä kokemusta. Olen kiinnostunut ihmisten tarinoista ja kokemuksista.

Omaan positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen. Minulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Ystäväni ovat kertoneet, että olen rauhallinen, empaattinen, lempeä ja ihana. Heidän mielestä olen myös rohkea ja luotettava.

Vapaa-aikaa vietän paljon perheeni kanssa. Olen palannut vuosien tauon jälkeen rakkaan harrastukseni muodostelmaluistelun pariin. Nautin myös luonnossa liikkumisesta. Erilaiset kädentaidot, muun muassa ompeleminen ja neulominen ovat mieluista puuhaa. Kesäisin omalla pihalla puuhastelu on rentouttavaa. Vuodenajoista pidän eniten talvesta ja laskettelusta. Laskettelu ja lautailu ovat meidän perheen yhteinen harrastus. Toisinaan on ihana vaan olla sohvan nurkassa ja ihmetellä elämää.

Sannikainen Höyhen Pieni

Työtäni ohjaavat Sannikaisen arvot

Läsnäolo ja aitokohtaaminen – Haluan kohdata asiakkaani arvostaen ja ennakkoluulottomasti, sellaisena kuin hän on. Olen kiinnostunut kuulemaan hänen tarinansa ja avun tarpeensa. Asiakaskohtaamisissa aito läsnäolo on todella merkityksellistä.

Voimavarojen vahvistaminen – Kun ihminen oppii itsestään, on motivoituminen vahvaa ja painopiste saadaan siirrettyä ongelmista vahvuuksiin ja voimavaroihin.

Luottamus – Molemmin puoleinen luottamus on tärkeää kaikissa asiakassuhteissa.

 

Työssäni noudatan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta.

Olen läsnä sinun ajatuksillesi ja tunteillesi. Olen kuulolla sinulle ja sinua varten.

Tapaamisiin!

-Sanna-