Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennus

Rentoutumisella on tutkitusti lukuisia positiivisia psyykkisiä ja fyysisiä vaikutuksia ihmiseen. Rentoutuminen purkaa stressiä ja vähentää kuormitusta. Rentoutuminen poistaa kehosta lihasjännitystä, laskee sydämen sykettä ja verenpainetta ja tasapainottaa elimistön toimintoja. Se myös palauttaa aivotoimintaa stressitilasta normaaliin toimintaan, jolloin rentoutumisen vaikutukset näkyvät esimerkiksi parempana unena, kiputuntemusten vähenemisenä, parempana kykynä oppia ja omaksua asioita sekä selvitä haastavista tilanteista elämässä. Rentoutumisella voimme ennaltaehkäistä voimavarojemme ylikulutusta tai auttaa toipumaan ylikuormituksesta. Rentoutuminen tukee henkistä ja fyysistä palautumista rasituksesta, vammoista ja sairauksista. Rentoutumisen vaikutukset voi huomata välittömästi virkistyneenä ja levänneenä olotilana.

Rentoutuminen voi vapauttaa ja lievittää myös hankalia tunteita, kuten levottomuutta, pelkoa ja ahdistusta. Vaikeat tunteet ilmenevät paitsi mielessä, samalla jännityksinä eri puolilla kehoa.

Rentoutuneena oivallat mitä haluat elämääsi, mistä olet valmis luopumaan, mitkä asiat tuottavat sinulle iloa ja mikä on oikeasti tärkeää. Rentoutuneena ongelmanratkaisukyky paranee, ajatukset selkiytyvät, vuorovaikutustaidot paranevat ja kärsivällisyys sekä läsnäolokyky lisääntyvät.

Rentoutusvalmennus sisältää alkuhaastattelun sekä keho- ja suggestiorentoutuksen, joka toteutetaan musiikin, mielikuvien ja erilaisten vahvistavien ja myönteisten suggestioiden sekä tarinoiden avulla, juuri sinulle.

Sannikainen järjestää tilauksesta rentoutusvalmennusta myös ryhmille esimerkiksi tyhy-päiviin tai polttareihin. Kysy lisää!

Voit varata ajan rentoutukseen numerosta 050 513 9770 tai jätä yhteydenottolomakkeella soittopyyntö.

Voi paremmin!

 

Rentoutustunti

Kuormittavatko paineet ja stressi liikaa ja estävät palautumista? Haluatko hemmotella kehoasi ja mieltäsi. Tervetuloa rauhoittumaan, nauttimaan ja oppimaan rentoutumisen taitoja.

Rentoutuneena on yleisesti virkeämpi, jaksavampi ja sosiaalisempi. Säännöllinen rentoutuminen kasvattaa keskittymiskykyä. Rentoutus heijastuu unen laadun parantumiseen ja nukahtamisen helpottumiseen. Jaksamisen tunne kasvaa ja stressin ja paineiden sietokyky paranee. Rentoutuminen on myös tehokas tapa ylläpitää työkykyä ja omaa yleistä jaksamista.

Pukeudu rennosti ja lämpimästi. Tilassa on valmiina sinulle joogamatto, tyyny ja viltti.

Ajankohta:

to 24.9. klo 18.45 – ilmainen näytetunti

ma 5.10. klo 19.30

ma 19.10. klo 19.30

to 5.11. klo 18.45

to 19.11. klo 18.45

ma 30.11. klo 19.30

ma 14.12. klo 19.30

Tunnin kesto noin 50 minuuttia.

 

Paikka: Ihana studio – Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta

Hinta: 14€ / kerta – Maksetaan paikan päällä korttimaksuna.

Ilmoittautuminen: sanna@sannikainen.fi tai p. 050 513 9770.

Varauksen peruminen maksutta viimeistään edellisenä iltana.

 

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!