Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennus

Rentoutumisella on tutkitusti lukuisia positiivisia psyykkisiä ja fyysisiä vaikutuksia ihmiseen. Rentoutuminen purkaa stressiä ja vähentää kuormitusta. Rentoutuminen poistaa kehosta lihasjännitystä, laskee sydämen sykettä ja verenpainetta ja tasapainottaa elimistön toimintoja. Se myös palauttaa aivotoimintaa stressitilasta normaaliin toimintaan, jolloin rentoutumisen vaikutukset näkyvät esimerkiksi parempana unena, kiputuntemusten vähenemisenä, parempana kykynä oppia ja omaksua asioita sekä selvitä haastavista tilanteista elämässä. Rentoutumisella voimme ennaltaehkäistä voimavarojemme ylikulutusta tai auttaa toipumaan ylikuormituksesta. Rentoutuminen tukee henkistä ja fyysistä palautumista rasituksesta, vammoista ja sairauksista. Rentoutumisen vaikutukset voi huomata välittömästi virkistyneenä ja levänneenä olotilana.

Rentoutuminen voi vapauttaa ja lievittää myös hankalia tunteita, kuten levottomuutta, pelkoa ja ahdistusta. Vaikeat tunteet ilmenevät paitsi mielessä, samalla jännityksinä eri puolilla kehoa.

Rentoutuneena oivallat mitä haluat elämääsi, mistä olet valmis luopumaan, mitkä asiat tuottavat sinulle iloa ja mikä on oikeasti tärkeää. Rentoutuneena ongelmanratkaisukyky paranee, ajatukset selkiytyvät, vuorovaikutustaidot paranevat ja kärsivällisyys sekä läsnäolokyky lisääntyvät.

Rentoutusvalmennus sisältää alkuhaastattelun sekä keho- ja suggestiorentoutuksen, joka toteutetaan musiikin, mielikuvien ja erilaisten vahvistavien ja myönteisten suggestioiden sekä tarinoiden avulla, juuri sinulle.

Sannikainen järjestää tilauksesta rentoutusvalmennusta myös ryhmille esimerkiksi tyhy-päiviin tai polttareihin. Kysy lisää!

Voit varata ajan rentoutukseen numerosta 050 513 9770 tai jätä yhteydenottolomakkeella soittopyyntö.

Voi paremmin!

 

Rentoutuspaketti on nyt myynnissä!

Ihana rentoutumispaketti on siulle, joka tunnet kaipaavasi rentoutumista ja palautumista päiviisi. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Usein unohtuu, että myös mieli tarvitsee harjoittelua, jotta se voi vahvistua. Pysähdy itsesi äärelle, anna aikaa ja opettele rauhoittumisen ja rentoutumisen tekniikoita.

Paketti sisältää kolme rentoutusäänitettä (yhteensä noin 40 min).

Saat kaikki kolme äänittettä sähköpostiisi.  Voit ladata ne itsellesi talteen ja käyttää niitä niin paljon kuin haluat ja tarvitset.

Hinta 13 €

 

Tilaa tämä rentoutta, nukahtamista ja stressinpoistoa edistävä paketti!

Johdettuja rentoutus- ja rauhoittumishetkiä rentoutusvalmentaja Sanna Niskasen ohjaamana.

Tee tilaus laittamalla sähköpostia osoitteeseen sanna@sannikainen.fi. Saat maksuohjeet ja oston jälkeen rentoutusäänitteet sähköpostiisi.