Ikäihmisten hyvinvointipalvelut

Ikäihmisten hyvinvointipalvelut

Jokainen ihminen on arvokas ja tärkeä. Sannikaisen tuottamat ikäihmisten palvelut ovat suunnattu niin kotona kuin palvelutalossa asuville. Palvelua voivat ostaa kaukana asuvat omaiset, yksinäiseksi itsensä tuntevat tai muuten vain arkeensa virkistystä tarvitsevat vanhukset ja omaishoitajat.

Sannikainen tuottaa ei-sairaanhoidollisia palveluja, jotka tukevat itsenäistä asumista ja toimintakykyä sekä tuovat arkeen hyvinvointia, virkistystä ja elämäniloa. Tapaaminen voi pitää sisällään muun muassa jotakin seuraavista:

  • ulkoilua
  • ruoanlaittoa, leipomista
  • kodin järjestelyä yhdessä
  • juttuseuraa
  • saattoapua asioille, lääkäriin
  • kaavakkeiden ja hakemusten täyttöapu
  • valokuvien katselua
  • kädentaitoja
  • lukemista
  • kulttuurielämyksiä

Voit valita Sannikaisen tarjoamista palvelupaketeista itsellesi sopivimman. Palvelua voi ostaa myös yksittäisinä tunteina, mutta parhaimpaan lopputulokseen pääsee säännöllisillä tapaamisilla. Saat aina tuttua ja turvallista seuraa, kun luonasi käy aina sama henkilö eikä työntekijät jatkuvasti vaihdu. Näin päästään luomaan luotettava ja molemmille tärkeä ihmissuhde. Palvelu suunnitellaan aina yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan tarvetta ja toivetta.

Maksuton kartoituskäynti on ensitapaaminen asiakkaan kotona. Myös omainen voi olla mukana tapaamisessa. Tutustumme ja samalla teemme kartoituksen asiakkaan voinnista, toiveista ja tarpeista. Kartoituskäynti ei vielä velvoita sinua mihinkään.

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Yhdessä

175€

Mukavaa tekemistä Yhdessä 4 tuntia kuukaudessa.

Piristys

250€

6 tuntia kuukaudessa hyvinvointia ja Piristystä.

Tähtihetki

320€

8 tuntia kuukaudessa, pidempi yhteinen aika antaa mahdollisuuden useampien asioiden toteutukseen. Näitä tähtihetkiä odottaa jo etukäteen.

Mitä kuuluu?

180€

Et välttämättä jaksa tavata, mutta olet innostunut vaihtamaan kuulumisia puhelimitse. ”Mitä kuuluu?” soittopaketti sisältää 12 x 30 minuutin puhelua kuukaudessa.

Ota yhteyttä, voimme sopia myös yksilöllisestä palvelukokonaisuudesta juuri sinun tarpeisiisi.

LAHJAKORTTI

Lahjoita läheisellesi luotettavaa läsnäoloa ja huolenpitoa Sannikaisen lahjakortilla. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri läheisellesi sopiva palvelu.

Älä ole yksin!

Kotitalousvähennys

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä palvelun kustannuksissa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa. Tämän ylimenevästä palvelusta asiakas saa vähentää 50 % verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuotuinen yläraja on 2 400 €/hlö. Pariskunta voi siis vähentää vuodessa 4 800 €.

Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Työ on tehtävä joko maksajan omassa asunnossa tai hänen vanhempiensa, isovanhempiensa tai appivanhempiensa käytössä olevassa asunnossa. Vanhempiin sekä appi- ja isovanhempiin rinnastetaan myös heidän puolisonsa.

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/hoito-ja-hoivatyo/